15. ročník Vltavotýnské míle už tento pátek 1.6.2018 na den dětí!

28.05.2018 14:13

 

Náš klub pořádá v pátek 1.6.2018, ve spolupráci s místními základními školami a gymnáziem již 15. ročník závodu na jednu vltavotýnskou míli O pohár Kanoistického klubu Jiskra Týn nad Vltavou. Letos se jede přímo na den dětí!

Závod je vyhlášen pro žáky 4.,5., a 6. tříd základních škol a primy gymnázia. Závodí se na laminátových pramičkách, tzv. bajdarkách. Z každé třídy startuje jedna čtyřčlenná posádka. 

Start prvního závodu je naplánován na pátek 1.6.2018 v 10:00 na kanoistickém stadionu Vlacha.

Žáci měli možnost (a ještě tuto středu mají) si bajdarky vyzkoušet na trénicích, které pro ně každou středu od 16.5. od 16:30 náš klub připravuje. Ti odvážnější si mohou vyzkoušet i jízdu na závodním kajaku  - níhradní oblečení s sebou !!

Krásný pohár věnovaný našim klubem v loňském roce získali po druhé v historii závodu žáci ZŠ Hlinky. Prim vítězství drží žáci ZŠ Malá Strana, kteří doposud dokázali zvítězit v deseti ročnících, jednou byli vítězi žáci z gymnázia a jednou nad námi zvítězila velká voda!- přidá letos Malá Strana další? nebo získají Hlinky "hattrik" ? 

Přijďte povzbudit svě sěti nebo spolužáky a společně s námi oslavit svátek dětí! Patnáctý ročník je zárukou dobré zábavy ro děti i pro díváky!

V pátek 1.6. se těšíme na viděnou !! :-)

 

fotky z minulých ročníků v naší fotogalerii