Kanoistický podzim..

12.11.2017 23:57

 

Kanoisté na podzim trénují nanovo!

 

Kdekdo by si mohl říct, je konec sezóny, kanoisté mají do jara volno. Avšak opak je pravdou. Právě podzimní a zimní příprava je ta nejdůležitější. Během ní se získává ta správná „kondička“, kterou pak na jaře a při důležitých závodech, závodníci jako když najdou. A proto hned při prvním možném volnu ze školy, absolvují naši nejstarší svěřenci takové „minisoustředění“ v nedalekých Poněšicích, kde od středečního rána budou třífázově v tréninku až do neděle.
Díky úspěšné letošní sezóně se do juniorského reprezentačního družstva opět nominovali naši nejlepší závodníci – Vojta Nováček a Honza Dolejší. Ti se hned v říjnu zúčastnili reprezentačního soustředění se svými vrstevníky ve Sportovním Centru Nymburk. A o týden později na stejném místě absolvovali testy do Sportovního centra mládeže – které úspěšně splnili.
Ovšem nejen chlapci dělají našemu oddílu radost – seriál závodů v rámci maratonského poháru absolvovaly naše ženy – Kateřina a Ema Stehlíkovy, které se umístily na prvních dvou místech!