Letní soustředění v novém kabátě je za námi, republiko třes se!

14.07.2016 13:17

Letní soustředění, které letos poprvé z dlouholeté tradice změnilo své působiště - hněvkovická přehrada - autokemp Rusalka, je úspěšně za námi. Počasí nám velmi přálo - nepršelo a ani nebylo moc horko, prostě akorát. Jen jeden den, středa to byla, si naši závodníci mohli připadat jako na moři, když foukalo o sto šest :-) Nezalekli jsme se a všechno zvládli na výbornou. Zázemí chatek a restaurace, které vystřídalo stany a polní kuchyň z let minlých, bylo velmi příjemnou změnou pro všechny. 

                         

Teď už ale zpět k nadcházejícím dnům, již za týden naši závodníci odjíždějí na dlouho omílané Mistrovství České republiky v krátkých tratích, kde jinde než v Račicích. Po celé tři dny budou závodit na tratích 1000m, 500m a 200m. Jen ti nejlepší obdrží titul Mistra republiky. Pro dorost a juniory, je toto mistrovství také nominačním závodem pro závody olympijských nadějí, které se letos pojedou v maďarském Szegedu (23.-25.9.2016).

Tak držme naším kanoistům pěsti, aby se jejich tréninková píle odrazila právě nyní, na závodech Mistrovství České republiky!!

Informace k závodům zde.